ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ MEGAPLAST ΣΤΗ ΘΗΒΑ

18.11.2022

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα, παρουσία κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Θήβα τα εγκαίνια της νέας βιομηχανικής μονάδας της εταιρείας MEGAPLAST, κορυφαίου κατασκευαστή παγκοσμίως στον τομέα της εύκαμπτης συσκευασίας.

 

 

Το «παρών» στην τελετή των εγκαινίων έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Θήβας κ. Γιώργος Αναστασίου, ο ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης κ.ά.

 

 

Η δημιουργία της Μονάδας στη Θήβα αποτέλεσε μέρος του επενδυτικού προγράμματος ύψους 23 εκατ. ευρώ που υλοποίησε η MEGAPLAST την τελευταία τριετία και έρχεται να ενισχύσει την παραγωγική δυναμικότητα και το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με καινοτόμα και αειφόρα προϊόντα. Η νέα μονάδα φιλοξενείται σε συνολική έκταση 72.000 τ.μ. και η στεγασμένη επιφάνεια της φτάνει τα 9.100 τ.μ. Η ανέγερση της μονάδας ολοκληρώθηκε σε ένα έτος και αναμένεται να απασχολήσει 70 άτομα προσωπικό.